MAXIM SENSITIVE ANTIPERSPIRANT ROLL-ON 10,8%

Maxim Sensitive je snažan anti perspirant za osjetljivu kožu koja učinkovito zaustavlja znojenje i hiperhidrozu. Aktivni sastojak (10.8% aluminij klorid), zajedno s Maxim-om patentirana je formula koja pruža jedinstvenu zaštitu od znoja, neugodnog mirisa znoja dan i noć. Maxim anti perspirant može se koristiti u potpazušnom predjelu, na rukama, nogama, prsima i leđima. Maxim nema mirisa i boje. Mogu ga koristiti i muškarci i žene.

Maxim Sensitive sadrži nižu koncentraciju aktivnog sastojka aluminij klorida nego originalni Maxim, 10,8% umjesto 15%. To ga čini pogodnim za one s osjetljivom kožom. Bočica Maxim anti perspirant roll-on obično traje 2-3 mjeseca, ovisno o korištenju. Maxim Anti Perspirant sadrži 29.6ml.

Upotreba:
1. Primjenjuje se samo prije spavanja. Maxim se neće isprati sljedećeg jutra, nakon tuširanja ili kupanja.
2. Primijenjuje se u malim količinama. Minimalna količina Maxima bi trebala biti dovoljna da se zaustavi znojenje. Ako je potrebno slobodno primijenite veću količinu, tako da laganim prelaskom kuglice roll-ona nanesete tanki „film“ 2. Primijenjuje se u malim količinama. Minimalna količina Maxima bi trebala biti dovoljna da se zaustavi znojenje. Ukoliko je potrebno primijenite veću količinu.

Sastojci: Aminomethylpropanol, Quaternium, voda. Aluminij klorid (10.8%), Aminomethyl Propanol, Polyquaternium-37, voda.

 

 

 

 

 

 

 

Cijena: 130,00 kn

Naručite!

 

Molimo Vas da provjerite točnost unesenih podataka. Ukoliko su podatci netočni nećemo Vam moći odgovoriti na narudžbu.

Bookmark the permalink.

Comments are closed