Reference

 

zenskaMaxim antiperspirant preporučuju psihijatri, farmaceuti i kirurzi kao što je jedan od vodećih američkih doktora kirurg Dr. Jim Garza.

Dr. Garza je osnovao centar za Hiperhidrozu godine 1982. Bio je inspiriran dugogodišnjim radom sa pacijentima koji pate od poremećaja izazvanog Hiperhidrozom.

Dr. Raphael Reisfeld iz centra za Hiperhidorzu u Beverly Hillsu,CA jednako kao i drugi stručnjaci na području liječenja Hiperhidroze preporučili su Maxim pacijentima sa jakim poteškoćama prekomjernog znojenja u području potpazušja.

Dermatolozi preferiraju Maxim s obzirom da je to patentirana formula koja ima umanjenu iritaciju pri djelovanju u usporedbi s vodećim brendiranim (markiranim) preparatima koji se preporučuju. Maxim sadrži aktivne sastojke aluminijum klorida, koji je aktivni sastojak sadržan u nekim brendovima (markama) preparata koji se proporučuju.Medicinske studije dokazuju da je aluminijum klorid jedan od efikasnijih aktivnih sastojaka te je za razliku od bilo kojeg drugog aktivnnog sastojaka sadržanog u konvencionalnim brendovima (markama) koje možete pronaći u prodaji a koji sadrže druge oblike aluminij klorida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>