MAXIM® PLUS GEL

Maxim-Plus-gelMaxim® plus gel razvijen je od strane istaknutih talijanskih PhD kozmetičkih farmaceutskih stručnjaka.Maxim® plus gel ne sadrži aluminij klorid i razvijen je ne samo za područje potpazušja, vrlo je učinkovit antiperspirant koji možete koristiti za dlanove,lice i stopala. Novi revolucionarni Maxim® plus gel koristi dvije napredne tehnologije peptida kombinirane pojačanim prodiranjem koji pomaže u prolasku svih aktivnih sastojaka peptida u znojne žlijezde gdje tradicionalni antiperspiranti sa sastojkom aluminij klorid ne djeluju.Dlanovi,lice i stopala slabije reagiraju na sastojke koji sadrže aluminij zbog veličine molekula aluminija u odnosu na znojne žlijezde tih područja. Peptidi su bazirani na nano tehnologiji koja omogućuje prodiranje u znojne žlijezde u sprečavanju prekomjernog znojenja

Maxim® plus gel se nanosi 30 dana za potpuno djelovanje, 60 ml količina obično je dostatna za 3 mjeseca. Ukoliko ste isprobali Maxim za navedena područja i niste bili zadovoljni rezultatom isprobajte Maxim Plus i sigurno ćete biti zadovoljni rezultatom. Maxim® plus gel sadrži kombinirane prirodne sastojke koji kontekstualno smanjuju djelovanje neurotransmitera koji djeluju na pojačano širenje eccerine (osnovne znojne žlijezde) žlijezda znojnica jednako poput botoxa ali na prirodan i manje agresivan način bez primjena injekcija. Novi antiperspirant hidrogel je planiran i otkriven na temelju inovativnog načina djelovanja na acetylcholin (neurotranzimiteri u centralnom nervnom sistemu) koji aktiviraju eccerinske žlijezde i jedino riješenje problema pacijenata koji boluju od hiperhidroze.Uglavnom pacijenti koji boluju od umjerenog do teškog stupnja hiperhidroze odlaze na tretmane botoxom da bi smanjili znojenje nekoliko mjeseci. Botox je jako djelotvoran jer sprečava protein koji aktivira acetylcholine i tako smanjuje prekomjerno znojenje,ali nažalost ubrizgavanje botoxa može vršiti samo ovlašteni specijalista i česte su alergijske kontraindikacije.

Botox nije svima dostupan mnogi pacijenti nezadovoljni svojim stanjem pribjegavaju korištenjem botoxa nabavljenog nelegalnim putem koji vrše nespecijalizirane i neiskusne osobe. Nadalje u kozmetičkoj ponudi samo proizvodi koji sadrže aluminij klorid su u mogućnosti postići prihvatljive rezultate, ali i sa njihovim korištenjem su moguće nuspojave poput crvenila i iritacije ako se prekomjerno nanosi. Znojni dlanovi su jako delikatni za tretiranje. Prekomjerno znojenje se najčešće pojačava zbog opće nervoze. Dok se nalazite u takvoj situaciji zadnja stvar na koju želite misliti je neugoda prilikom rukovanja sa nekom osobom zbog navedenog problema. Imali smo e-mail od ženske osobe koja je izbjegavala kontakt sa svojim poslodavcem, bilo ju je strah da se rukuje sa njim i otkrije svoj problem znojnih dlanova. Ovaj novi kozmetički pristup omogućuje osobama koje pate od hiperehidroze postizanje istih rezultata kao tretman botoxom bez neugodnih uboda već jednostavnim nanošenjem Maxim® plus gel na područja potpazušja, lica, dlanova i stopala.

Cijena: 170,00 kn

Naručite!

Molimo Vas da provjerite točnost unesenih podataka. Ukoliko su podatci netočni nećemo Vam moći odgovoriti na narudžbu.

Bookmark the permalink.

Comments are closed